четвер, 13 червня 2024 р.

Подорож « Дорога любить чемних і уважних»

 

 Зараз наш світ дуже важко уявити без автотранспорту. І тому, вулиці міст та сіл  щільно заповненні різноманітними транспортними засобами, що значно полегшують життя людей. Але всім нам також відомо, що кожного дня на дорогах трапляється велика кількість аварій, в яких потерпають люди. Причиною цих аварій є  те, що багато водіїв та пішоходів  не дотримуються  правил дорожнього руху. З цією метою, ще раз нагадати дітям про важливість дотримання правил дорожнього руху, бібліотека- філія №12 запросила в подорож « Дорога любить чемних і уважних» дітлахів з пришкільного табору «Казка» , 1-й та 2-й загони,  ЗОШ №2.


Бібліотекарі з допомогою навчальної карткової гри підготували цікаву  вікторину « Чи знаєш ти дорожні знаки». Виявилося, що багато дітей звертають увагу на дорожні знаки і навіть розуміють їх значення та категорії. Але дехто швидко зорієнтувався і вичитував підказки з   інформації на фліпчарті «Дорожні знаки мають силу». Після  цікавої подорожі дітлахи  активно прийняли участь у рухливих веселих іграх: « Стільчик», «Світлофор», «Веселий Знайко».




Діти зрозуміли, як важливо знати і вивчати, а також дотримуватися правил дорожнього руху у повсякденному житті. 


Ми й надалі працюватимемо над тим , щоб  кожний маленький  громадянин усвідомив, що найцінніше, що має людина  – це життя, а  знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах  є запорукою  не тільки власної безпеки, а й безпеки всіх учасників дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар