четвер, 9 лютого 2023 р.

Бесіда «Королі Мезозою»

 


«Чому? Чого? Навіщо?»,- от і  наші  бібліотекарі філії №12  завітали з такими запитаннями до  маленьких друзів ЗОШ №2, 1-А класу, щоб відкрити   цікавий світ динозаврів. А чи знаєте ви, що науці відомо понад 500 видів динозаврів і їхній список постійно поповнюється. 







Бібліотекарі розповіли   першачкам   цікаві факти про  древніх ящерів, що жили на нашій планеті мільйони років тому: летючих рептилій і морських чудовиськ, моторошних хижаків і рослиноїдних гігантів. 




Діти  захопилися  спілкуванням  і поринули  в доісторичний світ! Адже ми  принесли з собою чимало цікавих  та красиво ілюстрованих книг. Де можна було все гарненько роздивитися і прочитати, завдяки об’ємним малюнкам, адже динозаври були найбільшими з живих істот, що ходили по нашій планеті.




Найбільшу зацікавленість дітлахи проявили тоді коли ми запропонували нашу «родзинку» цієї тематики : приміряти свій ріст до фото зі щелепою ящера тиранозавра в натуральну величину. Бажаючі були всі, а вже емоції були аж через край! Школярі пообіцяли прийти до бібліотеки і стати нашими активними  читачами.

   



 

Немає коментарів:

Дописати коментар