пʼятницю, 30 вересня 2022 р.

День відкритих дверей "Бібліотека: сучасна,креативна,твоя!"

 


Традиційно, в останній день вересня, всі бібліотеки, і наша бібліотека-філія №12 в тому числі, відзначає Всеукраїнський день бібліотек. Адже бібліотека – чудо, бібліотека – клас, вона завжди чекає на вас. Недарма вважають, що бібліотекарі - це провідники у світ подорожей, фантастики, наукових відкриттів.  Саме на основі книг створилась сучасна кіно, яке так полюбляють і діти, і дорослі. 


Хоча  жодне кіно не зможе ніколи  в повній мірі відобразити задум автора книги. Тому книга  і надала буде в пріоритеті. А ми, бібліотекарі, їй в цьому допоможемо.

Будь–яке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань і подарунків. З цього приводу до нас завітали із привітаннями і побажаннями найщиріші друзі і найактивніші читачі. Ми також подали їм на «десерт» книжковий торт-інсталяції Книга-машина часу,помандруємо разом", який припав до смаку всім відвідувачам.


Вітаємо  всіх колег і бажаємо  невичерпної енергії, заряду творчості та креативу. 


Нехай ваші безцінні осердки людських знань та досвіду, сповнюються новими книгами та вдячними читачами. Міцного здоров'я, гармонії, світлих мрій та сподівань, завжди відчувати гордість за свою професію, відчувати переконаність у суспільній значущості своєї справи.


Будь–яке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань і подарунків.

МУДРОСТІ нам усім ВІРИ, НАДІЇ  і ЛЮБОВІ!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар