неділю, 8 травня 2022 р.

Екологічна година «Великі і маленькі таємниці диких тварин»

 


Тваринний світ є одним з основних компонентів навколишнього природного середовища. І  це є приводом нагадати всім дітям про їхню відповідальність, підвищити свідомість  майбутнього покоління щодо необхідності захисту тварин.


Тому  цю цікаву і необхідну тему працівники  бібліотеки №12 запропонували розкрити   під час екологічної години «Великі і маленькі таємниці диких тварин» з нашими новими  маленькими друзями , які   є гостями  Полтави. З цією метою ми підібрали і  презентували школярам великі, яскраві,  красиво ілюстровані книги про безмежний світ тварин на планеті. Присутні із задоволенням переглянули  принесені  книги і журнали. Дуже  яскраві емоції викликали відео- вікторини «Знай більше цікавих фактів про гігантських тварин» і «Відгадай. Правда чи Неправда?». Діти розділилися в своїх переконаннях ,аргументуючи свої відповіді  для присутніх.

            


Продовжуючи тему диких тварин, ми запропонували школярам прийняти участь у відомій  грі «Крокодил». Діти навипередки відгадували представлених  тварин-персонажів. Це їм чудово  вдавалося, а в деяких  учнів виявилися гарні акторські здібності.

Запропонована  екологічна година пройшла цікаво ,весело і  додала ще більше знань, які надалі стануть у пригоді школярам.  Ми домовилися  розкривати для  наших маленьких друзів ще більш цікаві теми, а фантазії у них вистачає, адже ми стали для них  новими добрими знайомими.

Немає коментарів:

Дописати коментар