середу, 13 квітня 2022 р.

Зустріч «Кожна добра справа наближає перемогу»

 


Під час війни надзвичайно важливим стало єднання українців. А кожна добра справа наближає день перемоги. Саме тому працівники  бібліотек №12 д\д відгукнулися на запрошення  школи, з якою ми співпрацюємо чимало років, поспілкуватися з дітьми різного віку.Та розповісти цікавинки про нашу рідну Полтаву, продемонструвати і порівняти  старовинні і сучасні фото-світлини (фотограф В. Коротков).


З собою ми принесли цікаву дитячу літературу та періодику. Деякі книги та журнали на прохання школярів ми залишили для читання.

Дітям  було цікаво  впізнавати вулиці і будинки, що збереглися донині. Також ми  запропонували дітлахам  пограти в цікаві інтелектуальні настільні ігри для емоційної розрядки.

Зустріч пройшла в теплому і дружньому спілкуванні. Надалі ми плануємо на прохання школярів підготувати цікавий матеріал про Україну та її пам’ятні історичні місця, в яких вони побували.

Полтава завжди тепло і  гостинно   приймає всіх,  хто приїздить до нашого міста , і наша бібліотека підтримує  цю добру традицію.

Немає коментарів:

Дописати коментар