четвер, 28 квітня 2022 р.

«Сила наших бажань» ( 29 квітня Всесвітній день виконання дитячих бажань)

                                      

                ( 29 квітня  Всесвітній день виконання дитячих бажань)

   Кожна людина, велика чи маленька має бажання й хоче, щоб вони виконувалися. Деякі з нас мріють про щось велике, глобальне, що здатне кардинально змінити світ. Але  переважна більшість хоче здійснення  маленького,  проте від цього не менш заповітного бажання.

Ми, дорослі, знаємо, що не всі бажання, на превеликий жаль, виконуються… І виявляється, що є такий день, коли ми таки зможемо допомогти хоча б дітям здійснити їх бажання. Бібліотека №12 хоче розповісти всім нашим читачам про цей незвичайний день. 

                             

    Всі ми колись були дітьми, у нас були улюблені іграшки, ми довіряли цьому світу. Саме в дитинстві ми сміємося від душі, посміхаємося від щирого серця.

Напевно кожен пам’ятає, як у нього в дитинстві зароджувалися найнеймовір-

ніші  бажання, а ми вірили, що все  можливо. Ми пам’ятаємо те світле відчуття, коли зароджувалася мрія, як тепло ставало на душі від того, що просто віриш у чудеса. Поза сумнівом, що Всесвітній день виконання дитячих бажань – чудове свято, яке традиційно святкують 29 квітня

                                         

      Свято зародилося  далекого вже 1980 року з ініціативи американського благодійного фонду  Make-A-Wish-Foundation, що допомагає  тяжко хворим дітям ( у перекладі з англійської – «Загадай бажання»).  Благородна місія, понад  30 тисяч волонтерів – це здійснення бажань дітей, життя яких може обірватися будь-якої миті.  Приймають участь більше, ніж  35 країн по всьому світу. При виконанні дитячих бажань немає значення ні національність, ні раса, ні релігія, ні країна, де живе дитина. Спонсорами виступають відомі світові компанії, а участь в роботі та допомозі дітям беруть і зірки Голлівуду, та і просто відомі люди. Виявляється, що добрих та чуйних людей у світі насправді багато.

                                              

       В Україні зараз дорослі й діти мріють про мир  і   перемогу.

Навкруги буяє весна, а наші діти вже звикають до сигналу  «Повітряна тривога!». Так не повинно бути!  Давайте 29 квітня усі-усі побажаємо одного,

щоб настала  наша перемога, повернулися українські захисники, хай береже їх Бог, а  якщо такого хочуть всі – то це обов’язково  здійсниться! Бажайте, мрійте та надихайте інших мріяти!

Немає коментарів:

Дописати коментар