понеділок, 25 квітня 2022 р.

Мандрівка « Як ми знаємо нашу Україну?»

 


Україна... Наша  рідна країна, земля наших батьків, на якій нам судилося народитися і жити, яка стала для нас Батьківщиною. Україна славиться своїми родючими полями, квітучими садами, безкрайніми степами. На півдні та південному сході вона омивається Чорним та Азовським морями. На заході країни розташовані гори — мальовничі Карпати.


На минулій зустрічі наші нові друзі як дорослі, так і школярі, виявили бажання більше дізнатися про чарівні та незвідані куточки нашої України. Діти були в гарному настрої й тепло зустріли нас. Тому працівники бібліотеки філіалу №12 прийшли не з пустими руками
: принесли нові дитячі книжки та журнали. До уваги школярів ми запропонували переглянути книги-енциклопедії про  міста нашої країни, а також переглянути красивий і пізнавальний фільм «Три ДІЙСНО цікаві факти про кожну область України» .Фільм був захоплюючим, а  про деякі місця школярі навіть не чули, і тому було ще цікавіше.


Поглиблюючи тему знань про Україну, ми скористалися  відео-вікториною, що була створена колегами з бібліотеки філіалу №5, «Хто зображений на банкноті?». Відповідати спішили всі .Виявилося, що історію країни діти знають непогано, на банкнотах впізнали всіх історичних осіб.


Було цікаво всім присутнім. Здається ми знайшли спільну мову з дітьми, і отримали запрошення на нову зустріч.

Віриться, що всі труднощі ми подолаємо  разом. Бо ми всі  варті  того , щоб жити в мирній , чудовій,  квітучій Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар