четвер, 27 січня 2022 р.

Віртуальна книжкова виставка “Космічні мандри”

 

Стівен Гокінґ (народився 8 січня 1942, Оксфорд, Велика Британія) – людина - легенда, британський фізик… Найбільшу популярність С. Гокінґ здобув завдяки дослідженню чорних дір і виникнення світу в результаті Великого вибуху. Його вважають одним із найгеніальніших фізиків з часів Ейнштейна. Бібліотека – філіал №12 запрошує у неймовірну віртуальну мандрівку Всесвітом під назвою “Космічні мандри”.

 





Ця людина власним прикладом показала всьому світові, що ніколи не варто здаватися. Невиліковна хвороба, параліч і втрата здатності говорити не завадили йому робити свої феноменальні дослідження і виступати перед величезною публікою.  

Він писав книги та читав лекції по всьому світі, зокрема й в Україні, з’явившись на форумі у вигляді голограми. Дивіться на зорі, а не під ноги, будьте допитливими, – звернувся Стівен Гокінґ до українців, побажавши нам більше свободи.

Він вірив у існування інопланетного життя, стверджуючи при цьому, що зустріч із представниками позаземних цивілізацій не обіцяє людству нічого доброго, якщо технології інопланетян будуть перевершувати людські, то Земля перетвориться на колонію.

Із задоволенням представляємо вам науково - фантастичні романи, написані відомим фізиком - теоретиком Стівеном Гокінґом та його донькою Люсі Гокінг, які поєднують науку та пригоди.

Усі ці книги присвячені хлопчикові, на ім’я Джордж, який дізнається про Всесвіт… Це не лише захоплива історія про дружбу, космічні мандри та шкільні пригоди, а й неймовірна оповідь про те, як влаштований світ, у якому ми живемо.  

Девіз Гокінґа:Будьте хоробрими, цікавими та цілеспрямованими, незважаючи ні на що. Це можливо

 

Немає коментарів:

Дописати коментар