середу, 5 січня 2022 р.

Бесіда «Різдвяною стежкою до щастя і добра»

 


Чудова пора зима повністю вступила в свої права. Гарно взимку! Радіють зимі всі діти, бо їм дуже подобаються дива. А коли ж дивам відбуватися, як не взимку, у зимові свята? І саме Різдво – свято, з яким у кожний дім приходить казка. Воно веселе, цікаве і незвичайне. Воно святкується в усьому світі,  бо це свято милосердя, пошани і любові до близьких. 


Різдво супроводжується колядками, вертепами. За народними повір’ями в цей день з неба «спускаються» ангели і несуть у світ Любов і Благодать. Потрібно вміти прийняти ці дари та поділитися з ними іншими. Саме тоді і станеться справжнє диво! 


Напередодні Різдва до нашої бібліотеки №12 завітали школярі молодших класів ЗОШ №20. Діти мали можливість почути історію свята, переглянути  цікаві книжки про зимові свята. 



Особливих чар в цей день додав  уривок  з відеоролика «Різдвяна історія», в якому  у виконанні гурту «Щедрик» і нашої чудової  співачки Тіни Кароль лунали різдвяні пісні. Виявилося, що не всі діти знають колядки, і тому ми запропонували присутнім почитати їх для своїх друзів. А деякі з них, вони швидко запам’ятали.

Ну а яке свято без подарунків! Тому на завершення заходу діти подарували нам свої улюблені вірші про зиму, а бібліотекарі з задоволенням пригостили дітлахів цукерками.

 Веселих та цікавих свят всім, дорогі наші читачі! Нехай Різдво принесе вам щастя і тепло у кожен дім!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар