пʼятниця, 27 вересня 2024 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ «Бібліотека і книга-стежка в майбутнє»

 


30 вересня вся читаюча Україна святкуватиме Всеукраїнський день бібліотек.  Тому  напередодні цього свята до нашої бібліотеки-філії №12  з привітаннями завітали  першокласники ЗОШ №20. Приємна  і щира атмосфера  сьогодні заполонила святкову  читальну залу бібліотеки.  Діти прийшли на свято з подарунками – книжечками, які ми радо  прийняли та  зробили наліпки «дарую цікаву книгу» і  будемо  надалі  видавати своїм читачам.




Ми також підготували цікаву програму. Познайомили дітлахів з відділами бібліотеки,  а  також розповіли про  історію створення книги й спробували разом перелічити з яких матеріалів виготовлялися книги до наших часів.  Для закріплення ми всі переглянули відео - презентацію «Історія виникнення книги» та «Бібліотеки світу» , а також зображення самих великих і малих книг. Далі ми запропонували переглянути Книжкову виставку - інсталяцію «Веселою книжковою дорогою», та познайомитися в живу з цікавими енциклопедіями, книгою рекордів Гіннеса, самими великими й самими маленькими книгами нашого закладу. Не залишилися дітлахи й без музичного подарунка, адже свято і музика завжди гарне поєднання.


На згадку   про чудове книжкове свято ми разом  зробили фото та посмакували солодощами. Отже «Читати  та відвідувати бібліотеку- це круто!».

Немає коментарів:

Дописати коментар