середа, 11 вересня 2024 р.

Кіноподорож за твором « Тореадори з Васюківки» В. Нестайка ( до Тижня українського кіно)

 


 Протягом тижня українського кіно бібліотека –філія №12 вирішила переглянути разом з школярами ЗОШ № 20, 3-Б кл. та користувачами  бібліотеки чорно- білий  фільм « Тореадори з Васюківки»   Крім перегляду кіно , бібліотекарі підготували тематичну поличку книг, пов'язаних з українським кінематографом.

 


Це чудова нагода дізнатися більше про  книги, що були  екранізовані  в українському  кіно, Наші відвідувачі  із задоволенням поринули у пригоди веселих та кмітливих героїв фільму. Дехто почав згадувати і свої пригоди, тому було цікаво та весело. Адже  майже всі діти літні канікули провели у своїх бабусю і дідусів, які їх оздоровили та  відволікли від міських турбот.


Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до нас та перечитати  книги, що  були втілені на екрані! Ми гарантуємо, що кожен знайде щось цікаве та захоплююче для себе та своїх друзів. Наша бібліотека завжди відкрита для всіх, хто цінує літературу, та кінематограф!📖

 


Однак ми впевненні , що книгу ніколи не замінить кіно, адже  їх створюють різні люди, тому і погляди  інколи  зовсім різні, що не заважає їм бути творами справжнього мистецтва, йдучи паралельними шляхами.

Немає коментарів:

Дописати коментар