середа, 11 вересня 2024 р.

Подорож « Загроза для планети—сміття»

 



       В нинішньому столітті, внаслідок недостатньої уваги до збереження навколишнього середовища, посилюється негативний вплив на весь живий світ, на всю планету. Важко нині уникнути вживання різноманітних продуктів харчування, напоїв, прально-миючих засобів з домішками забруднюючих речовин, одягу з синтетичних волокон. Але ми, люди, маємо використовувати всі можливості для більш пильного збереження  навколишнього світу, нашої прекрасної домівки, що зветься Земля. Бібліотека-філія № 12 ніколи не залишалася осторонь екологічних проблем, і ось знову ми та наші користувачі вирушили в подорож, щоб ще раз донести до всіх небайдужих думку про важливість збереження нашого довкілля, а значить  збереження життя на Землі.

        



Школярикам надзвичайно сподобалася  цікава настільна гра «Врятуй планету. Почни сортувати». Діти навперебій намагалися правильно «посортувати» картки, на яких зображені відходи сміття. 


З допомогою фліпчарта хлопці змагалися  між собою: хто краще зможе «посортувати» метал та пластик. Бібліотекарі, в свою чергу, запропонували присутнім цікаві, гарно ілюстровані книжки з екології. В цей день, до речі,  в приміщенні бібліотеки заквітував кімнатний нарцис, що є гарною подією. Думаємо, що наша подорож була цікавою та корисною для всіх присутніх, адже знати- це значить правильно робити все для захисту нашої планети.

Немає коментарів:

Дописати коментар