середа, 18 вересня 2024 р.

Перші бібліотечні гостини «Смак дитячої книги»

 


Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Безмежна сила книги… Без неї людина сліпа, адже з ддитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам історію рідного краю, звичаї, традиції…


Книга мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, та навколишній світ. І хоча сучасних дітей все більше захоплює Інтернет та гаджети, ми повинні ще з дитинства  виховувати у дітей любов до книги, бережне до неї ставлення, розвивати художній смак.
 


Саме бібліотека допомагає залучати дітей до читання книжок. Це чудово розуміють, як бібліотекарі, так і вчителі.

 


Тому щоб, привити смак до читання хороших книжок, викладачі та третьокласники Полтавської приватної школи «ДКУ» вирішили завітати до нашої бібліотеки-філії №12. 


Як виявилося, дехто з учнів на постійній основі відвідує нашу бібліотеку, а іншим дітлахам ми запропонували стати нашими користувачами. На гостинах ми розповіли про те чим «володіє» наша бібліотека: книжки, журнали, цікаві пізнавальні ігри, фліп-чарт для малювання, міні-макети  старовинних кораблів, а також наші «раритети»- друкарські машинки, що відразу притягують увагу, як великих, так і маленьких відвідувачів.


Час пролетів швидко, адже кожна дитина знайшла заняття до душі і, як виявилося, про гаджети ніхто навіть не згадав. Сподіваємось, що і надалі будемо  співпрацювати, адже ми робимо одну  справу- виховуємо майбутнє нашої країни.  




Немає коментарів:

Дописати коментар