четвер, 15 лютого 2024 р.

Літературна година «Скарби книжкових полиць»

 


Немає ні для кого секретом , що книга всіх нас  єднає. Тому  у цей день, 14 лютого, був заснований Міжнародний день дарування книг, в який  мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання, а це можуть бути    бібліотеки, друзі, члени  родини, благодійні організації .




От і до нашої бібліотеки філії №12 завітали нові читачі- це школярі  четвертокласники ЗОШ №20. 






Бібліотекар познайомила гостей з  яскравими цікавими книгами, розповіла про історію свята, в свою чергу дітлахи завітали з  книжковими подарунками, які ми із задоволенням прийняли. 




Але оскільки цей день співпав із Днем Святого Валентина, ми вирішили підготувати і подарувати своїм новим користувачам синьо-жовті сердечка, як  частку нашої душі. 





Учні познайомилися з відділами бібліотеки та представленими книжковими виставками, та виставкою малюнків Полтавської дитячої художньої школи ім. Святослава Пашинського.







Спілкуючись зі школярами, ми всі не помітили, як  захід  швидко  підійшов до завершення. Зичимо всім  шанувати книги, пізнавати ще більше цікавого, мудрого та корисного, адже книжкове море не має меж.  

Немає коментарів:

Дописати коментар