неділю, 4 грудня 2022 р.

«МУЖНІСТЬ І ВІДВАГА»( до Дня Збройних Сил України)

                    День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від
княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора. Традиційно щороку День Збройних Сил України відзначається 6 грудня. Бібліотека- філія №12 пропонує увазі наших користувачів
  приєднатися до свята та привітати тих, хто не шкодуючи життя  захищає нашу землю і нас.

                            Сьогодні Збройні Сили України – це тисячі високопрофесійних солдатів, сержантів, офіцерів та генералів, які мужньо борються  з агресором, захищаючи  нашу Україну та демонструючи приклади мужності  та героїзму.

Їхня служба – це справа, яка вимагає високого професіоналізму, особливої відповідальності, принциповості та державницької позиції. Реалії сьогодення вимагають від Збройних Сил України високої бойової готовності  та стійкості .  Кожен українець у цей непростий для нашої країни часу усвідомив, наскільки важливою є міцна, сильна, обороноздатна армія. І така армія у нас є!               

Українські військові – це справжня  когорта незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завоювали довіру і шану українців.

Сьогодні українська армія входить до топ-30 найсильніших у світі. За версією Global Firepower, Україна 2022 року посіла 25-е місце серед 138 країн у щорічному рейтингу армій світу, який традиційно складає ця компанія.                               

Зараз це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. У цей день ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну,  за відданість українській державі, незламну силу волі та безстрашність.

Дякуємо вам, захисники й захисниці, за вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини.

Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій.                           

     Слава  Україні! Слава нашій армії! Вам усім -- наша любов і шана!

                                   





Немає коментарів:

Дописати коментар