пʼятницю, 20 серпня 2021 р.

Святковий концерт «Моя Україна – єдина країна»

В історії нашого народу є події, які мають надзвичайне значення, вони  не втрачають свою актуальність і на протязі десятиліть. Однією з таких подій є здобуття незалежності  в 1991 році.

 День  Незалежності  України – головне державне свято, яке ми  відзначаємо  щорічно 24 серпня. Цьогорічна дата  незвичайна адже нашій молодій   країні виповнюється 30 років! Це молодий вік, але ми маємо багатовікову історію, що передається з покоління в покоління. Українська  жага до волі та незламності пройшла величезні випробування, і  зараз. через 30 років, ми дивимося з упевненістю в своє майбутнє.

   Тому 20 серпня напередодні свята  наша бібліотека №12  спільно з територіальним центром соціальної реабілітації та громадою Подільського району, прийняли участь у святкуванні 30-річчя Дня Незалежності України. 


На заході  лунали  сучасні пісні такі як : «Україна - це Я», «Україна- це Ми» у виконанні нашої читачки  Нестеренко Аліни , учениці 11 класу гімназії №21,  та  народні українські пісні  у виконанні гурту «Подоляночка».
Чималий інтерес   глядачі проявили  до представленої бібліотекою  святкової  яскравої  виставки дитячих малюнків.

Наша країна має велику історичну спадщину тому   бібліотекар Тетяна Бойко  підготувала і  провела з присутніми цікаву вікторину «Чи знаєш ти Україну».  Всі активно відповідали  на запитання, отримуючи в нагороду   повітряні кульки. 






Та справжньою родзинкою свята для  глядачів  став виступ   хореографічного колективу, який виконав запальні танці.
 













Всі  творчі номери були  присвячені нашій ненці  Україні  і щиро порадували присутніх.  

         
          

 Наприкінці заходу відбулося  вручення  подяк учасникам  святкового  концерту  від керівництва територіальної громади. Спілкування і концерт  до Дня Незалежності України залишать приємні спогади в присутніх  мешканців територіальної громади.
  
   Святкуймо  зо - річчя   Незалежності  нашої України разом!   

Немає коментарів:

Дописати коментар