вівторок, 13 липня 2021 р.

Голосні читання " Читай як я, читай зі мною"

 


Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.



Літні канікули, а особливо такі, цікаві та пізнавальні, пролітають непомітно, згодом відпочилі дітлахи, отримавши багато корисної інформації від спілкування з бібліотекою, розвинувши свої інтелектуальні та творчі здібності, будуть готові знову зануритися в шкільний світ навчання і знань. Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві! Завдяки книжкам ми пізнаємо світ не лише розумом, але й серцем, вчимося любити світ навколо себе, бути добрими та справедливими.


Всі три літні місяці в бібліотеці  №12  постійно , ховаючись від спекотної погоди, діти різного віку знаходять для себе цікаві заняття в бібліотеці. Неослабним інтересом у дівчат та хлопців продовжує користуватись спеціально обладнана зона дитячого комфортного відпочинку з її настільними іграми, шахами, м'якими іграшками, кімнатними рослинами . Тут все літо можна читати книги, малювати, робити поробки, гратися та спілкуватись.


Сьогодні   13 липня до бібліотеки завітали наші найактивніші користувачі – діти нашої територіальної громади  міста. Згідно проекту  Літо  з книгою «Літо Bez меж» діти з радістю  прийняли участь в голосних читаннях «Читай як я , читай зі мною». При читанні книги своїм друзям  учасники використовували мікрофон та акустичну систему. Тому читання книг дозволило  їм  відчути себе і акторами і дикторами.

       



  Нещодавно  в   бібліотеці була створена «бібліоклумба» «Книжку читаю, квітку саджаю» де кожен  читач може «посадити» свою квітку , на пелюстках якої  перелічені  найулюбленіші   книги. І діти на протязі літніх канікул із задоволенням долучаються до «книжкового квітникарства».



Літо триває і двері бібліотеки гостинно відчинені. Бібліотека №12 чекає на нових користувачів! Гарного і яскравого відпочинку усім!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар