пʼятницю, 18 вересня 2020 р.

Творчість юних полтавців - рідному місту. (До 5-го ювілейного фестивалю «Майстерня міста»)

      


Наша бібліотека 18 вересня  підтримала урбаністично -культурний фестиваль «Майстерня міста», що проводиться в нашій рідній Полтаві уже пятий рік.

   


 Саме з цього приводу ми для наших маленьких користувачів підготували досить цікаву програму, яка   дала можливість кожному учаснику проявити свої здібності.

     Нами була створена віртуальна екскурсія «Прогулянка полтавськими парками», яка допоможе  дізнатися  про цікавинки  природи  рідної Полтави. Також бібліотекарі   запропонували  віртуальну виставку під назвою «Образ  кота в світовій літературі», і  провели    для усіх любителів  котів  і кицьок  на протязі дня  вікторину «Топ – 15  цікавих фактів про Мурчиків».

     





Творчі з
дібності  наших дітей не викликають жодного сумніву, тому  конкурс екомалюнка «Дари природи  рідної землі»  на асфальті , папері  та фліпчарті - виявив майбутніх «дизайнерів і художників». Як завжди наша бібліотека тісно співпрацює з ЗОШ №2, і учні 2-А класу із задоволенням підготували яскраві малюнки, які стали окрасою цього дня.

      Зараз чудова пора осінь, природа якої обдаровує людей  своїм врожаєм, і саме виставка-інсталяція «Світ  - дивосвіт  природи» у відділі абонементу, найкраще підтвердження цьому.

   
Активних учасників та переможців вікторини чекали гарні призи  і звичайно солодощі і цукерки.




Немає коментарів:

Дописати коментар