вівторок, 29 вересня 2020 р.

День відкритих дверей у бібліотеці!!! « Бібліотека Всесвіт у зручному просторі»

 



Знову прийшло наше професійне свято - День бібліотек. На превеликий жаль, ми зараз, через карантин, не маємо змоги гостинно розчинити двері - і запросити всіх до бібліотеки. Проте бібліотекарі вирішили, що і карантин нам не зможе стати на заваді, і відзначити наше професійне свято. Для наших користувачів ми розробили програму свята, і почали її з інсталяції «Ці книги варті читання». Яскрава книжкова виставка – будиночок дає можливість  побачити чудові  книги. Для маленьких відвідувачів було проведено вікторину «Чи знаєш ти світ бібліотеки: думай швиденько, відповідай гарненько», яка показала, що діти наші і знають бібліотеку, і люблять  читати.




За традицією діти прийняли участь в «крейдяному» конкурсі малюнка  на асфальті «Умілі пальчики і фантазія: малюнок бібліотеці». Користувачі дали  волю своїй уяві, і намалювали все, що на їх думку відноситься до бібліотеки.

      

Напередодні  свята бібліотек ми запросили дітей Варю Сухомлин і Соню Чуб ,які найактивніше  прийняли участь в програмі  літнього  читання «Карантин нам не завада ,книга дітям завжди рада» щоб відзначити їх  цікавими подарунками.

    


В цей день ми вітаємо усіх наших колег, що не шкодуючи сил і часу популяризують  книгу людям  у просторі і часі.

Бібліотека…Тиша…І століття.

Історія…І тисячі книжкових див,

Благословляєм  вас на довголіття,

Всіх тих,хто труд цей славний полюбив.

Зі святом колеги!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар