середу, 22 березня 2023 р.

Новий турнір – нові переможці!

 


Шахи- це захоплива логічна гра має багатовікову (та ні- скоріш, навіть тисячолітню!) історію. І, подумати тільки, стільки століть люди ведуть у бій маленькі  фігурки, а осягнути всі таємниці цього шахового королівства, вичерпати всі можливості стародавньої прекрасної гри ще нікому не вдалося! Гра ця цікава і дорослим і дітям. 



Наші користувачі не є винятком і нещодавно відбувся  в нашій бібліотеці- філії №12  черговий турнір з шахів між початківцями і  «просунутими» гравцями. Тренер Тетяна Хоменко знайшла  підхід до  учасників і зуміла зацікавити наших користувачів цією інтелектуальною грою. Відповідно, як у кожному змаганні, по закінченню турніру визначилися переможці. 


Ними стали:  I місце- Ярослав Кузема, II місце-Валерія Юрко, а серед дітей до 10-и років призерами стали Євгеній Старіков та  Іван Чепкий.


Тож Є надія, що відтепер  наші  молоді полтавські  таланти не розпорошуватимуться по світу, примножуючи славу інших країн, а згуртуються для розвитку саме українських шахів. І, можливо, не довго чекати того часу, коли ім’я нового чемпіона світу з шахів стійко асоціюватиметься зі словом «Україна».

Немає коментарів:

Дописати коментар