вівторок, 17 січня 2023 р.

Інтерактивний захід з елементами театралізації « Коза йде, Новий Рік веде»

 


Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малята з нетерпінням очікуємо зимові свята. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво та інші урочисті дні, що  несуть із собою веселощі та розваги, ігри на свіжому повітрі, співи та танці. 


Нажаль,  рік 2022 був надзвичайно  складним. Тому ,щоб додати всім трішки тепла,  сьогодні у затишних, казково-новорічних стінах  бібліотеки  №12  відбулася зимова зустріч  з  другокласниками  ЗОШ №20 та працівниками  Полтавського краєзнавчого музею імені В. Кричевського та  бібліотекарями. 

Діти поринули в цікавий світ  традиційних  зимових народних свят. Згадали свої сімейні традиції та новорічні зимові страви, якими їх пригощали мами та бабусі. 


Мали можливість переодягнутися в учасників вертепу, і разом з веселою і красивою Козою  поринути в світ народних  звичаїв.









Діти під час заходу  навчилися ліпити вареники із солоного тіста «традиційну страву українців», та виготовили янгола , для оберегу своєї сім’ї.


Отже, де б ви не були, які б випробування не проходили, завжди створюйте настрій та казковий світ  для себе та  оточуючих. Нехай навіть у тяжкі часи  всім нам життя дарує тепло чудових зустрічей, любов ближніх та приємні ємоції. 

Немає коментарів:

Дописати коментар