четвер, 30 вересня 2021 р.

День відчинених дверей «Книжковий дім- відкритий всім»

 


30  вересня  на наше професійне свято - Всеукраїнський день бібліотек, до  нашої бібліотеки філіалу №12 д\д, завітали учні ЗОШ №20 1-2 класи. Школярі тепло вітали нас, і бажали усяких гараздів. В свою чергу  на День відчинених дверей «Книжковий дім відкритий всім» нами  було запропоновано для гостей цікаву програму.


Бібліотекарі розповіли дітям про книгу,  історію  її  створення. Ми підготували учням порівняльний показ книжок  як найбільших, так  найменших видань  з фонду бібліотеки. Напередодні свята ми оформили виставку цікавих робіт користувачів «Бібліотека простір для творчості».

 


Школярі з цікавістю переглянули документальний фільм «21 незвичайний факт по книгу». А наступний  запропонований ролик- «Найнезвичайніші, наймодерніші бібліотеки світу» викликав у малечі справжній фурор. Звідусіль посипалися запитання про  бібліотеки та їх  незвичайне  оформлення і цікаву архітектуру та дизайн приміщень.

   


На нас усіх чекав справжній сюрприз – до нас завітала депутат    Полтавської міської ради  Маріанна Соліман. Вона привітала нас і   маленьких читачів з Всеукраїнським днем бібліотек, для всіх знайшлися теплі слова і чарівна  посмішка, і звичайно ж  чудові подарунки: розвиваючі ігри та нові пізнавальні книги. Оскільки  гостя у нас була вперше, тому для неї було цікаво подивитися  чим живе бібліотека зараз, у сучасному світі.

          



Свято закінчилося, гості розійшлися, але книжковий дім для них завжди відкритий. Дякуємо всім за гарні привітання і  чудовий настрій. До нових зустрічей!!

       

Немає коментарів:

Дописати коментар