четвер, 23 липня 2020 р.

Мандрівка галереєю істівних картин «Їжа – одне із задоволень життя»


Ми їмо, щоб жити. Але виявляється є люди, не кулінари, які своїм талантом створюють справжні картини із їжі. Одним із них є відомий у всьому світі фотограф Карл Уорнер. Ми пропонуємо вашій увазі невеличку розповідь про творчість цього видатного митця.
Реалістичні пейзажі від відомого англійського фотографа і художника потрясли весь світ. Основною метою художника було прищепити любов до правильного і здорового харчування.

При створенні своїх робіт автор використовує самі звичайні продукти, і це не тільки фрукти і овочі, але також солодощі, крупи, хліб, м'ясо і навіть свіжа риба. Такий сучасний жанр мистецтва фотографії називається «Фудскейп».

При створенні своїх робіт автор використовує самі звичайні продукти, і це не тільки фрукти і овочі, але також солодощі, крупи, хліб, м'ясо і навіть свіжа риба. Такий сучасний жанр мистецтва фотографії називається «Фудскейп».


Його роботи виглядають неймовірно реалістично і дуже казково, що викликає тільки позитивні емоції і захоплення. Переконайтеся в цьому самі.

Пейзаж «Візок та повітряні кулі».
Фермерські поля з спаржі, цукіні, квасолі, капустяних листів і зерен кукурудзи. Суцвіття брокколі у вигляді дерев, картопляні камені, хлібна візок наповнена ягодами і летять кульки цибулі, часнику, бананів, полуниці, груші.
Незвичайна композиція «Китайська джонка»
Елементи картин з ананасів, дуріана, кумкват, дині, китайських огірків, маракуї, манго, лайма і інших екзотичних фруктів, створюють яскравий і насичений морський світ.
Казкова композиція «Часникове село»
Милі будиночки з часнику, дерева з квіток лука з насінням і капустяні берега.
Фотографія «Огірковий міст».

Бурхливі води з червоної капусти, що несуть до пристані човен з кабачків, зеленої квасолі, гороху, маслин і спаржі.
«Цукерковий будиночок» для ласунів.
Дивлячись на це фото, складно втриматися від бажання схопити різнобарвне карамелеве дерево, або хоча б маленький мармеладний камінчик з газону.
Популярна «Лісова долина».
Дуже мальовниче містечко - хлібні гори, деревця-брокколі і хмари з цвітної капусти.
Барвиста композиція «Тосканський ринок».
Сирні дімки мають бути порядно макаронні ящики і кошики переповнені вітамінами - Італія у всій красі.
Це найбільш трудомістка робота - «Рибний пейзаж».

Сподіваємося, що картини – їжа припали вам «до смаку». Їжею можна насолоджуватися по різному…. Навіть зпоглядаючи її.

Немає коментарів:

Дописати коментар