вівторок, 28 липня 2020 р.

Інформхвилинка « Люди з планети «Мужність»»((29 липня-День Сил спеціальних операцій ЗСУ)

                                                                   У цей важкий для України час

                                                              Ти вистоїш за себе і за нас,

                                                                     Спасибі тобі, друже,що живий!

Л.Казмірчук

         
29 липня в  Україні  відмічають  День Сил спеціальних операцій ЗСУ.

     

Гасло Святослава Хороброго «Іду на ви» стало бойовим гаслом   еліти українського війська – Сил спеціальних операцій (ССО). Це окремий рід військ Збройних сил України, який виконує надскладні завдання. ССО складаються зі спеціальних підрозділів, укомплектованих військовими фахівцями високого класу, які мають спеціальну підготовку у сфері розвідки, прямих акцій та військової підтримки виконання складних, небезпечних, інколи політично чутливих завдань.

     Те, що наші Сили спецоперацій ЗСУ- надзвичайно мужні,хоробрі, зайвий раз повторювати не треба. Хлопці  можуть вижити і виконати бойові завдання в таких умовах, які «диванним стратегам» у страшному сні не сняться. Але там, де зявляються ці мужні хлопці – там завжди перемога.

    В нашій країні ,як і в будь якій країні існує загроза небезпеки тероризму. За рейтингом, складеним експертами (GTI) цього аналітичного центру щодо індексу тероризму за 2018 рік, Україна посідає 21-ше місце серед 163 країн світу із показником 6,048, що класифікується як «висока» терористична небезпека. Водночас порівняно із попереднім роком держава покращила свої позиції (знизилася у рейтингу небезпеки на чотири сходинки).Тому для запобігання і боротьби з тероризмом були створені  саме такі Сили спеціальних операцій ЗСУ.

     

Кожен час має своє покликання і своїх героїв. Отож  ми вважаємо,що наші герої – це вояки із  Сил спеціальних операцій ЗСУ.

«Ми просто у небо звертаємсь до Бога,

Щоб він тебе крізь боронив,

Безпечною всюди була щоб дорога

І стало на все тобі сил».


Немає коментарів:

Дописати коментар