четвер, 28 вересня 2023 р.

Твій друг - бібліотека (Всеукраїнський день бібліотек)

 


Упродовж усього життя ми звертаємось до книжки. Батьки читали вам казки, вірші, оповідання,  отже з дитячих років книжка допомагає вам пізнавати себе і зрозуміти навколишній світ. 







Тому сьогодні напередодні Всеукраїнського свята бібліотек нашу бібліотеку- філію №12  прийшли привітати    юні читачі ЗОШ №20, 6 А клас .



В свою чергу ми підготували для школярів: цікаву розповідь про маленькі і  великі книги, відео-мандрівку «Бібліотеки світу» з використанням мультимедійного обладнання. Бібліотекар читальної зали підготувала вікторину «З чого складається книга», щоб  донести  уміння використовувати відомості про елементи книги при виборі та  її читанні .


В свою чергу бібліотекар абонементу  частково познайомила  юних читачів з бібліотечним фондом та  зробила добірку сучасних , пізнавальних, корисних книг ,  прочитавши  які,  діти зможуть пізнати чимало цікавих ситуацій та історій. 




Сподіваємось, що проведений захід викликав у дітей ще більший інтерес до книги та читання. На згадку про  чудове свято  всі із задоволенням сфотографувалися.





Вітаємо зі святом всіх колег. Здоров’я, Миру і творчого натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар