середу, 16 лютого 2022 р.

Бесіда «Книга- восьме чудо світу»

 


Книга розкриває перед нами чарівний світ- краси і добра, високих ідей і роздумів, вона стає близьким нашим другом, вірним супутником у житті, надихає на творчість.




15 лютого  у бібліотеці-філіалі №12 д\д  для   другокласників  ЗОШ №2 ,пройшла  цікава і змістовна бесіда «Книга – восьме чудо світу». 




Бібліотекарі радо зустріли дітлахів. Разом з книжковими   веселими  пригодами, розповіли дітям про бібліотеку, нові надходження, періодичні видання. 


Потім усі взяли участь у вікторині «Що ти знаєш про книги». Юні читайлики, які  в цьому  році вперше завітали до нашої бібліотеки, отримали багато вражень і задоволення. Адже яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій, а працівники постійно запроваджують нові  форми роботи з дітьми. 


Так сьогодні школярі  мали можливість продемонструвати  вміння читати  дитячі комікси Олександра Ільченка. Бажаючих було чимало.



Бесіда пройшла цікаво та захоплююче. Сподіваємося, що до наших користувачів приєднаються  нові друзі книги і  стануть нашими активними читачами. Пам’ятайте, що хороша книга- це добрий друг і порадник, що відкриває перед нами цілий світ! Недаремно ж наш великий Кобзар сказав
:

 «… Учітесь, читайте,

  І чужому научайтесь,

 Й свого не цурайтесь»

Немає коментарів:

Дописати коментар