середу, 10 липня 2019 р.

Мандрівка «Парад улюблених казок»

 Сьогодні ми знову  зустрілися із нашими   маленькими читачами – вихованцями ДНЗ «Волошка». А прийшли ми до них із пересувною тематичною поличкою «Казка – диво, сповнене  краси».  Казка - то справжнє диво,  що прийшло до нас із минулого , і залишається на все життя. Діти з радістю роздивлялися великі   чарівні книги, з гарними малюнками, вгадували казкових героїв.

Картинки по запросу віні пух


Дошкільнята  називали улюблені казки: яких тільки казкових історій не називали! Про Червоний капелюшок, і Попелюшку, і Гидке каченя, і навіть про Людину-павука.
Картинки по запросу русалочка
        
         
Спілкуватися з малечею- справжня насолода: дивитися,  як діти гортають книги, обережно гладять пальчиками малюнки з улюбленими героями.: слухати їх то взагалі окрема  розмова. Чого ,наприклад,  варте зауваження малої читачки: дуже довго Красуня придивлялася до Чудовиська! Вона б, раз –і одружилася, вірячи у те, що всі Чудовиська- це приховані Принци.
      






 Чудово, що хтось вірить у казки, та дива. Хочеться, щоб казка  пробула з малюками якомога довше, а ми  бібліотекарі  допоможемо їм у цьому.



Картинки по запросу буратіно
Шановні батьки приходьте до нас в бібліотеку №12 для дітей за дивами для вашої  малечі !

Немає коментарів:

Дописати коментар