вівторок, 2 липня 2019 р.

Книжкова мандрівка «День чудес»

Останнім часом наша бібліотека часто влаштовує книжкові мандри для юних «читайликів». Тому 27 червня  ми знову завітали  до дитячого садочку «Волошка», і саме з ними помандрували у величезний різноманітний книжковий світ. Малята  розпізнавали квіти і рослини, що  оточують їх, а ми з задоволенням  продемонстрували  їм  кольорові фотографії  різноманітних   квітів і розповіли про них. Виявилося, що в дитсадку вони також вивчали цю тему, тому  діти знають і люблять квіти, особливо волошки - бо таку ж назву носить і їх  садочок.
       
На численні   прохання ми принесли  дітворі   книги про давніх страховиськ- динозаврів. Дошкільнята дуже зацікавилися  цими істотами. Це треба було бачити! 

        Звідусіль сипалися запитання  про гігантських ящурів.  Бібліотекар І.Маркіна  презентувала  нашим друзям  книгу в якій є імітація  яйця динозавра в розрізі , маленькі рученята потяглися  погладити і  відчути його на дотик , в очах було видно  співчуттям та доброту. Саме  заради таких хвилин і варто   носити та презентувати дітлахам  книжки та розповідати дошкільнятам цікаві   історії . Цей День чудес закінчився весело , і  тому наші маленькі друзі  будуть чекати на нові  книжкові  мандри .

Немає коментарів:

Дописати коментар