вівторок, 16 квітня 2024 р.

Бесіда « Шляхами подвигів»

Складні часи, в які живе зараз Україна, і всі ми, потребують  від нас  небайдужості, сили духу, самозречення. Цей  військовий конфлікт забирає  найкращих, і найдорожче, що є у людини- життя. Гинуть наші  воїни, але герої не вмирають, вони залишають по собі вічну пам’ять, спогади та шану. Серед багатьох воїнів, які полягли на полі бою, чимало наших земляків – полтавців. Тому бібліотека - філія №12 запропонувала шестикласникам ЗОШ № 20 згадати поіменно декого з сучасних героїв. 





Бібліотекар  познайомила дітей з книгами, що присвячені нашим захисникам-полтавцям, та цікаво розповіла про їхні життєві історії: Антона (Енея) Цедіка, Дмитра (Брата) Коряка, Віталія (Гоголя) Грицаєнка- Героя України, Максим (Студента) Краснокутського. Присутні  мали можливість переглянути документальний фільм про військові будні наших героїв - танкістів. Діти не залишилися байдужими, адже  в  багатьох із них є рідні на фронті. 

Дякуємо кожному воїну, кожній щирій і сміливій людині, яка наближає нашу перемогу. І ця бесіда з нашим молодим поколінням- це скромний внесок у вшанування вас, героїв, які захищають нашу Батьківщину. І це найменше, з того, на що  ви,  захисники, заслуговуєте .

 


Немає коментарів:

Дописати коментар