пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Чисте сяйво доброти

До міжнародного дня захисту дітей, 1-го червня, бібліотека-філіал №12 для дітей радо відчинила двері для своїх відвідувачів. Працівники бібліотеки привітали учнів з літнього шкільного табору ЗОШ № 37. Табір прийшов у повному складі. Проте місця вистачило усім.
Наші діти - надзвичайні створіння, бо найчастіше у них гарний настрій, яким вони без особливих зусиль наділили  і нас, дорослих. Яка насолода бачити посмішку на дитячих личках не тільки тому, що сьогодні свято, а й тому, що навколо - хороші, добрі люди,  світить сонце, а світ добрий до дитини… 


Ми провели для дітей бесіду “Нехай людина добро приносить - бо світ навколо любові просить“, яка дуже схвилювала наших відвідувачів. Що є доброта і любов у сучасному світі? Як її розуміють діти? Відповіді “сипалися“ звідусіль.  Любов тата і мами, дружба, мірне небо над головою, спокій, хороша їжа, гарний одяг, книжки, і навіть солодощі без обмежень - ось неповний перелік ознак щастя і любові в розумінні дітей!

    Отож, давайте вчитися у наших дітей безпосередності і щирості, бо чим більше відкриті ми, добріші один до одного, тим щасливішим ми робимо навколишній світ і наших дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар