вівторок, 20 лютого 2018 р.

Книжковий калейдоскоп


Щороку наша бібліотека поновлює свої постійнодіючі виставки. Ми намагаємося привнести щось новеньке, знайти якісь нові матеріали і документи. Перша з виставок присвячена нашій Україні, її історії і сьогоденню: ”Є Батьківщина лиш одна - це наша славна Україна”. З'явилося дуже багато нових матеріалів, що стосуються  періоду Української революції і ми намагалися відобразити це на виставці. Думається, для тих, хто цікавиться історією, особливо періодом 1917-1920 років, маємо багато цікавих матеріалів.


І продовжуючи тему історії. Виставка ”Ти для мене у світі одна, Полтавщино, мій дім, моя доля” присвячена темі краєзнавства. На нашу думку тема ця завжди є і буде актуальною. А матеріалів вистачає! І ми намагаємося весь час доповнювати виставку цікавими повідомленнями.
Для школярів і малих і великих ми поновили книжкову виставку, що незмінно користується великою популярністю: ”Хочеш знати? Пошукай! Подивись і почитай!”. Красива, яскрава і змістовна виставка книжок, у яких безліч потрбної і просто цікавої інформації. Книжки дібрані так, щоб кожен учень і, навіть дорослий користувач, змогли знайти для себе щось цінне і потрібне. А вибирати є з чого. Читаймо і дізнаваймося!


Немає коментарів:

Дописати коментар