неділю, 12 січня 2020 р.

Літературна подорож «Новорічний дивограй»

     
Зимові канікули — найвеселіша і найцікавіша пора! Ці дні багаті на новорічно -різдвяні свята. Дитячі ранки, веселі ігри, екскурсії – все це створює  новорічний настрій. Не забували діти і про книгу та бібліотеку.

    
 З початком зимових канікул в бібліотеці-філії №12  для дітей панує радість і веселий сміх, тому що тут   святкова новорічна атмосфера. Для всіх бажаючих є місце, де можна  займатись улюбленою справою: погортати дитячі журнали,  погратись в ігри, подивитись улюблені мультфільми про зиму  які додають веселого новорічного настрою присутнім.  
   Тому разом з учнями 4-х класів гімназії №21 бібліотекарі поринули в літературну подорож «Новорічний дивограй»  по книгах з зимовим,  новорічним сюжетом. В затишній та святковій читальній залі школярі   отримали задоволення від голосних читань казок про зиму і  прийняли  активну участь у  цікавій вікторині «З якої  казки?» по  сюжетах зимових  казок . 
Далі ми запропонували учням пригадали  казку Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева», переглянувши мультик на широкому екрані з використанням мультимедійного обладнання .
  
Для відвідувачів бібліотеки   в читальній залі представлена  книжкова виставка «Новорічний  вернісаж». На  якій  читачі знаходять цікаві книги про звичаї та традиції українського народу під час зимових свят. Виставка має казковий вигляд, тому що  оформлена новорічними іграшками,  картинами.
      Не залишилась поза увагою і новорічна фото-зона , біля якої   постійно є бажаючі сфотографуватися.
    Канікули у бібліотеці – це завжди весело, цікаво, пізнавально.
Хай щастить всім в Новому році!

Немає коментарів:

Дописати коментар