четвер, 19 грудня 2019 р.

Година цікавих повідомлень «Зима щедра святами»

         
Зима, як ніяка  пора року, дуже багата  на свята та подарунки. Найбільше і найулюбленіше і для дорослих і, звичайно ж, для малечі –це свято Миколая. Адже святий  Миколай несе радість і дарунки усім .Тому інаша бібліотека-філіал №12 гарно і яскраво підготувалась до зимових свят. Приміщення  бібліотеки прикрасили ялинками,  сніжинками, яскравими кульками, витинанками.  
Та самим незвичним дарунком до свята Миколая стала новорічна фото-зона, яку створили і подарували волонтери  із Полтавського TV  і благодійної організації «Світло надії». Діти та дорослі з задоволенням фотографуються біля декоративного каміну, коло якого на них чекають  іграшкові  білі ведмеді.
          18 грудня  бібліотекарі  з  задоволенням    провели для  першачків ЗОШ №2 годину цікавих повідомлень «Зима щедра святами». Діти дізналися ,що в деяких містах  України, і у Полтаві є резиденція святого Миколая. З великою цікавістю діти переглянули фотосвілини будиночків святого Миколая  та мультик  «Святий Миколай дарує нам пісні» через мультимедійне обладнання. Всі на це свято люблять отримувати подарунки під подушкою за гарну поведінку та вчинки, і діти нас запевнили, що всі вони саме такі .
    
На завершення заходу  малеча  подарувала нам пісню про зиму Н. Май «Зима красунечка», а ми в свою чергу пригостили дітлахів солодкими цукерками .
                                                                                                       
     
       

Немає коментарів:

Дописати коментар