неділю, 3 листопада 2019 р.

Бесіда " Щедрі барви осені "

Осінні канікули  – чудовий привід завітати до бібліотеки… Яскраві книжкові виставки, добірка цікавих  журналів ,  сучасні настільні ігри – все це   чекало  на малечу 3-4 –х класів ЗОШ №20 ім. Бориса Серги.  Бібліотекар І . Маркіна разом з школярами пригадали  смачні і корисні дари осені. Діти активно відгадували загадки і доповнювали не закінченні прислів’я про цю чудову пору року.
   
  Наші гості  прийшли на захід в цікавих костюмах , та з яскравим макіяжем ,оскільки далі планували  відвідати дискотеку в стилі  Halloween. Тому ми вирішили пригостити наших  друзів  цукерками і запропонували переглянути мультики «Буба – Хеллоуин», «Маша та Ведмідь: Свято врожаю».
     
На завершення  заходу діти подарували нам свої малюнки .
      Зараз бібліотеки  пропонують читачам не тільки нову літературу ,журнали, газети , а й цікаве дозвілля та спілкування. Тому у  нас постійно  діє ігротека, де діти  різного віку можуть розважалися: настільними іграми, головоломками, цікавими вікторинами .

     Осінні канікули завершуються, але попереду ще багато цікавого .Тому ми і надалі раді вітати гостей  у нашій  бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар