середу, 2 жовтня 2019 р.

Година спілкування «Бібліотеки –скарбниці мудрості»

       Золотий вересень  подарував  нам  ще одне чудове свято, Всеукраїнський  День бібліотек.В цей день  до нас завітали  учні  школи-гімназії №21 , 6-й клас. 

При спілкуванні з шестикласниками виявилося, що електронні носії ніколи не замінять друковані книги. Школярі нам розповіли про прочитані улюблені книжки. Для більшості із них бібліотеки –це і гостинний дім де живуть книги,  та зберігається   мудрість накопичена людством, і добрий друг, який завжди радий їх бачити.

      
Безліч  емоцій викликав відеоролик про «топову десятку» найнадзвичайніших бібліотек у світі. Здивуванню школярів не було меж.
 Далі  бібліотекар І. Маркіна  розповіла про незвичні  книги.Ніхто не залишився байдужим. Найбільше здивування викликали  видання, які  створює американець Нік Бамптон, а сторінки цих книг можна використовувати ,як прянощі і спеції поклавши на сковорідку.

    Приємно  зізнатися , що у дітей є бажання відвідувати  бібліотеку , бо вони і є той місток який об’єднає мудрість минулого і енергію ,креативність та молодість   майбутнього.

Немає коментарів:

Дописати коментар