вівторок, 11 червня 2019 р.

Мандрівка «Чарівні слова відкривають серця»




Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Цих золотих днів вистачить не тільки на сонце і на річку з морем, на заняття спортом та рухливі ігри з друзями – а також на читання творів за програмою. Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору дітей.
Скільки треба встигнути! Літо і дитинство-це найкраще, що може бути у школярів. Але навіть в літній період і ми ,і наші діти живемо у такий час, коли дуже часто не чуємо одне одного. А так важливо бути почутим, та отримати тепле слово чи допомогу від вірного друга.
Тому ми вирішили помандрувати разом зі шкільним табором «Світлячок» ЗОШ №20 імені Бориса Серги, у країну Чарівних слів ,а повела нас із школярами туди яскрава «квітка –друг», у якої кожна пелюстка відображає найкращі людські якості.
Діти із задоволенням пограли в гру «Ввічливо чи неввічливо?» адже дружби не буває без чарівних слів, та розповіли про себе і своїх друзів. Бібліотекарі заохочують дітей до читання влітку, тому до уваги присутніх була представлена тематична поличка «Коли на планеті господарі діти, над землею райдуга бринить» найцікавіших книжок про чарівні слова та дружбу.
Діти з задоволенням переглянули книги і журнали. Ми будемо раді новим читачам. 


         Читайте та відпочивайте!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар