пʼятницю, 7 липня 2023 р.

Бібліотечні гостини « Моє улюблене ведмежатко із книги»

  


Світ дитячих розваг надзвичайно різноманітний, та кожен у дитинстві  мав особливу улюблену іграшку. І дуже часто наулюбленішими забавками були м’які плюшеві звірята, адже вони створюють відчуття затишку, турботи й захищеності. Знаєте яке плюшеве створіння було в усі часи найпопулярнішим? Ведмедики. Вони до душі не тільки малюкам, дорослі також захоплюються милими звірятками, от дарують їх рідним людям, особливо дітям, на свята, як символ теплих почуттів.


Тому  напередодні веселого та ніжного свята - «Свята ведмедика» наша бібліотека-філія №12 запросила своїх маленьких користувачів   на бібліотечні гостини « Моє улюблене ведмежатко із книги» , де улюблений ведмедик займає постать, як літературного героя, так і улюбленця сім’ї. 


Адже ведмедиків  виявилося багато, окрім Вінні-Пуха та Паддінгтона є ще мультикові дбайливі ведмедики та знаменитий  Тедді, ведмедики Гаммі , ведмідь Балу, біле ведмежатко Умка. Ми в дружній атмосфері  поділилися   захоплюючими пригодами, згадуючи всі «ведмежаткові» історії. Бібліотекарі розповіли  дітлахами цікаві факти про ведмедів- найменший ведмедик Тедді має розмір 5мм, а класичний Тедді 23 см, розповіли, що є таке хобі, як арктофілія – колекціонування плюшевих тварин, зокрема ведмедів. Виявилося, що усі діти, без винятку, мають дома  свого улюбленого  м’якого ведмедика.


Тож  поринемо у світ дитинства, згадаємо улюбленого ведмедика, який приносив нам чимало радості і був справжнім другом.

Немає коментарів:

Дописати коментар