пʼятницю, 12 квітня 2024 р.

Майстер клас «Супер команда гри» з Оленою Никифоренко. ( Проект «Сила слова-підтримка»)

 

Війна увірвалася у кожен  український дім , поділила життя на «до» і «після», стала нашою новою тривожною реальністю. Щодня з'являються все нові й нові питання — як саме з цією реальністю співіснувати як дорослим, так і дітям , не втратити в ній себе і до яких викликів ми маємо бути готовими. Для цього бібліотека філія №12 запросила відому цікаву, активну, позитивну   полтавку, акторку, журналістку- Олену Никифоренко. 

Метою заходу була підтримка та перезавантаження   дітей у  ці скрутні часи. Вона, з  ініціативи  та підтримки організації "Save the Children",  поспілкувалася та провела надзвичайно цікавий  майстер- клас «Супер команда гри» з третьокласниками ЗОШ №20.

Діти із задоволенням прийняли участь у запропонованих мовних веселих вправах та вправах на кмітливість. 

Також кожен учасник заходу  спробував відтворити із повітряного пластиліну, найулюбленіші різноманітні страви, адже у  сучасних  дітей  вони різні : піца, чизбургер, хот-дог.

 Мета заходу була досягнена! Пані Олена дуже сподобалася школярам, і   ми  сподіваємося на подальшу  плідну співпрацювати  заради   нашого майбутнього- дітей.



Немає коментарів:

Дописати коментар