вівторок, 21 листопада 2023 р.

Дні мужності і боротьби

 


Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в історії. Її ідеали, надії й рішення разюче змінили нас, розпочали і продовжують формувати нашу нову політичну ідентичність.

З кожною новою річницею Майдану ми маємо змогу осягнути більш повну картину того, що сталося. Але, щоб  повністю  склалася картина минулого, має пройти ще чимало часу.

  


Сьогодні ж ми відзначаємо 10 років з часу подій, які відбулися на  Майдані. Зараз, коли йде війна, ми все частіше згадуємо тих, хто першими виступив за свободу та гідність нашого народу, а молодим поколінням, які будуть жити та відбудовувати країну, потрібно пам’ятати  про Героїв Небесної Сотні, і про  Революцію Гідності та Свободи. 


Бібліотека-філія №12 також цього дня акцентувала увагу своїх користувачів  на  цій  знаменній  даті та організувала перегляд літератури для школярів «Майдан тривожної години» в читальній залі. . Діти мали змогу переглянути книги присвячені Майдану, його героям, що не пошкодували свого життя в боротьбі за Гідність та Свободу, а бібліотекар в свою чергу доніс до дітей важливість цієї події в історії України.

Гідність і свобода, воля і незалежність — це цінності, що визначають  нас, як націю. Це цінності, що плекали мрію, будували шлях до її втілення й нині дають силу та мужність захищати рідну землю від ворога. Пам’ятаймо наших  Героїв!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар