пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

Інформ-хвилинка «Закрити своїм серцем» (До дня Збройних сил України)

       6 грудня весь український народ відмічає День народження Збройних сил України, які стоять на захисті нашої держави та її народу. Саме цій даті й присвячує наша бібліотека №12 інформ-хвилинку «Закрити своїм серцем».


Збройні сили – це тил, захист та безпека українського народу. Наша армія – це не лише техніка та зброя. Це, насамперед, мужні та сильні воїни, які готові в будь-який момент стати на захист нашої країни. У найнебезпечніші моменти ви залишаєтеся вірними присязі, яку дали, вступаючи до лав Збройних сил України.

День Збройних сил України – це свято мужності, вірності та патріотизму. І сьогодні наші військові доводять свою любов до Батьківщини не на словах, а на ділі.


Український народ високо цінує службу воїнів, які виконують покладений на них конституційний обов’язок, забезпечують надійну оборону Вітчизни, її недоторканність та територіальну цілісність.

    День Збройних сил України –  це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.  Віримо, що українські військовослужбовці й надалі гуртуватимуться навколо ідеї єдиної, неподільної і цілісної України.

Доблесть, честь солдатів та офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. А українські військовослужбовці зберегли все це й примножили. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот й людина, для якої честь, свобода та незалежність далеко не порожній звук.

Ми вдячні кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, своїм серцем закриває рідну землю, свою домівку й усіх нас від біди. Наші найщиріші вітання й вдячність усім, хто носить військову форму за їх мужність та відвагу. За рідну землю поклали життя її діти, солдати подвиг яких не забудуть. Герої не гинуть, герої живуть в наших серцях.

«Своїм солдатам воздамо по праву

Від козаків до воїнів АТО:

Усім, хто нашу захищав державу,  –

Навіки слава, шана і любов!»

Зі святом вас, наші дорогі воїни! Слава Україні! 




Немає коментарів:

Дописати коментар