четвер, 21 січня 2021 р.

Перегляд журналів "журнальний десерт"

 


Перегляд журналів
«Журнальний десерт»

        Крім книжок, що є основним багатством бібліотеки , в бібліотеках є ще періодика: газети і журнали. Вони доносять  читачам багато швидкої  корисної і красивої інформації , а крім того журнали- це яскраві  фото чи малюнки, цікаві оповідання і корисні поради. Ну і звичайно  завдання для кмітливих «читай -ликів».

      Наша бібліотека №12 пропонує приєднатися до онлайн перегляду «журнальний десерт»



Дитячий журнал
« КУЛЯ»

          Назва журналу пішла від головного героя песика. В цьому журналі можна знайти розповіді про нові мультики, виконати різноманітні цікаві завдання на кмітливість, прийняти  участь у різноманітних  конкурсах  на створення фантастичних тварин( призи переможцям гарантовано редакцією журналу).На сторінках цього видання можна зануритися в надзвичайний світ природи та удосконалити свої знання  з англійської мови. А для справжніх чоловіків-  незвичайні і звичайні види спорту! Розповіді про козаків і лицарів. Отже кожен знайде щось на  свій смак.


Дитячий журнал
«Смайлик»

               Цей журнал користується  заслуженою любовю серед дітей: кросворди, головоломки, лабіринти та інші розваги. І скрізь веселий «смайлик»- герой журналу, що запрошує  поринути у цікаві подорожі  сканвордів, міркувалок, веселих перерв, цікавих наук, шифрограм, лабіринтів. Чимало редактори журналу пропонують для малечі різноманітних акцій та ігрових талонів. І все це для вас наші маленькі улюблені користувачі.

                                     


        Дитячий журнал для наймолодших користувачів  "Киця"                                                                             Гарнесенька біла киця (господарка видання) поведе малечу сторінками чудового різнокольорового журналу «Киця». А в ньому  для допитливих малят – і веселі  комірки, і  цікава математика і цікаві історії, розповіді про птахів, цуциків, кицьок, вікторини, розмальовк, Велика увага приділяється екологічному естетичному  вихованню дітей .

                                   



  Дитячий журнал «Фіксики»

                Головники героями журналу є персонажі дитячого мультику, які допоможуть нашим маленьким користувачам  пригадати мультик , прийняти участь у фіксиках -саморобках, поринути у світ невидимих професій, розгадати   таємничі загадки, прийняти участь в лабораторії Чудакова, переглянути фіксі- галерею і розгадати фіксіворд. Це сучасний журнал для всебічного  розвитку малят. Він може стати для вас  найкращим другом і порадником.

                     

   Ми розповіли Вам лише про деяких представників журнального світу, але їх чимало .І тому ми і надалі будемо вас знайомити з цікавими   періодичними виданнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар