суботу, 27 червня 2020 р.

Віртуальна книжкова виставка « Бібліодрайв для молодих» (До Дня молоді)

Молодість – це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
На підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України День молоді відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указу Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указу № 600/2011 «Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599».
Молодість – фундамент для серйозного, складного життя. І сьогодні головне побажання для молодих людей – побудувати життя так, як ви мріяли про це в дитинстві. Молодість  повинна бути не настільки серйозною, як того хочуть інші, а трохи безрозсудною, легкою, але при цьому енергійною і нешкідливою. ЇЇ не повинна   обходила стороною романтика вечорами, і щоб авантюри ваші закінчувалися тільки хорошим, міцним результатом потрібно бути самим собою.
До Дня молоді в бібліотеці філії №12  д/д підготували віртуальну книжкову виставку « Бібліодрайв для молодих»


Немає коментарів:

Дописати коментар