понеділок, 1 червня 2020 р.

Творча майстерня «Місце зустрічі-країна дитинства»



        
Щорічно 1  червня в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято Міжнародний день захисту дітей - свято нашої надії на майбутнє, свято наших найулюбленіших і найкращих дітей. Усі ми родом із дитинства! Адже саме в дитинстві з нами відбувалося щось неймовірне, надзвичайно яскраве, веселе і дуже-дуже цікаве.               Адже  немає кращого періоду в житті людини, як дитинство. Та чомусь діти хочуть скоріше стати дорослими. І навпаки - доросла людина думає: "Чому я не цінував дитинство та спішив постаршати якнайшвидше?"
                В літку з дітками відбувається  чимало  пригод: вони їздять  в літні табори, граються  у різні ігри, пустують, та  мріють адже дитинство - щаслива пора. Це безтурботний час, коли ми пізнаємо світ з допомогою батьків, учителів, друзів.                       

                Зараз початок літа але   період карантину. Та  наша бібліотека дистанційно, активно і плідно   співпрацює зі своїми маленькими читачами ЗОШ № 2, 1-А клас. З нагоди  дитячого свята дітлахи  створили творчу майстерню з малюнків «Місце зустрічі-країна дитинства». Всі малюнки — яскраві та неповторні ! Спільна творчість дітей ,учителя, батьків і   бібліотеки  принесла море позитивних емоцій та вражень. Пропонуємо  і Вам поринути у безтурботне радісне  дитинство мрій.      



 






      
              Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.
                                     




Вітаємо зі святом ДИТИНСТВА!!!!!!   

Немає коментарів:

Дописати коментар