вівторок, 14 квітня 2020 р.

Довкілля – неповторна казка,тож бережи його, будь-ласка


       Щороку в третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля, згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855.
       Головним завданням відзначення Дня довкілля є привернення уваги громадян України до критичного стану довкілля в країні та виховання екологічного мислення.
       У цей день за усталеною традицією в українських містах і селах, на територіях підприємств на волонтерських засадах проводяться екологічні толоки з метою прибирання територій, берегів і акваторій найближчих водойм, ліквідації стихійних звалищ, створення парків, скверів і зелених куточків.
      Спілкування з природою  навіть просто її сприймання дає нам радість.Чому?Мабуть тому що природа- це невичерпне джерело краси,яка не може залишити байдужою навіть найчарствішу людину.
 
Люди !Чим стане наша планета потворною красою чи прекрасною потворою?Все зараз залежить від нас,аби залишилась вон прекрасною планетою-Земля
   Тож живемо і працюємо так ,щоб робити добно один одному і нашій чудовій планеті.
    Карантин закінчиться , нічого немає вічного, і примножувати  та берегти нашу землю потрібно постійно. 
Вітаємо з Днем довкілля і закликаємо всіх друзів природи присвятити його свідомій турботі про зелене середовище, адже кожен небайдужий вчинок — це запорука майбутнього.


Немає коментарів:

Дописати коментар