суботу, 18 січня 2020 р.

Година цікавих повідомлень Зима. Завжди буває чудо



На початку нового 2020року до  оновленої  у 2019 році  бібліотеки –філії  №12 для дітей завітали вперше  маленькі   друзі - читачі ДНЗ №44 «Волошка», старші групи «Гномики» та «Зернятко». Працівники бібліотеки підготували для малят чудову розповідь про ще одне  зимове Свято Водохреща, що відзначається 19 січня, та  ознайомили вихованців дитсадка   з цікавими книгами та журналами  про зиму і зимові казки .
 Весело пройшла  цікава гра «Маска хто ти?» .     

 Дітям було запропоновано     прийняти  участь  в реалізації проекту бібліотеки «Книга в кадрі»,  переглянувши  екранізацію  казки  Рукавичка, яку  вони прочитали разом зі своїми вихователями в дитсадку .


    













 Не залишили без уваги і відділ абонементу . В якому бібліотекар  провела екскурсію для дітлахів  і   розповіла правила користування, а також запросила   батькам  відвідувати бібліотеку разом з дітками адже це зближує всю родину .
   



     
Малеча , як завжди хоче все перевірити і відчути на дотик самостійно, і ми дали їм таку можливість. Всі розсипались по залах  за інтересами: одні читали і листали журнали та книги, інші малювали, далі грали в настільні ігри та фотографувалися  .Оскільки дітям все було цікаво захід годиною не обмежився.

     




  Всі були дуже вдячні за таку чудову зустріч , та на згадку  зробили   чудові   фото.

Немає коментарів:

Дописати коментар