середу, 27 листопада 2019 р.

Екологічна година « Планета у нас одна»

         

Серед глобальних проблем людства одне з основних місць за своєю значимістю у розвитку цивілізації займають екологічні. На жаль, більшість населення планети не переймається ними, не задумується, що поступово знищуючи флору і фауну, забруднюючи воду, повітря, ґрунти, ми позбавляємо себе життєво необхідних умов існування, тобто знищуємо нашу Землю, а цим – і себе.


        Тому 25 листопада  бібліотекарі філії  №12 разом з учнями 9кл. гімназії №21 провели екологічну годину « Планета у нас одна»,  за розробкою головного методиста Н.Озерної , під час якої   Т. Бойко ставила  своїм завданням звернення уваги дітей на екологічні проблеми сьогодення та сприяння вихованню у них  свідомого відношення до проблем охорони навколишнього середовища.          Бібліотекар  підготувала  інформацію ,яка  зацікавили присутніх , і дала поштовх до дискусії .
 Серед  присутніх  гостей виявився учень , 

який є  активістом організації   Ekoltava -   Данченко  Дмитро. Він із задоволенням
розповів про роботу та акції своєї організації, поділився своїм  цікавим досвідом із однокласниками  та запропонував разом   приймати активну участь у підтриманні чистоти рідного міста.

       Родзинкою заходу стала  екологічна гра «Що буде,якщо..» між командами «Ромашка» та «Максимум» , за розробкою головного методиста Н. Озерної . Діти  чудово продемонстрували     набуті  знання та обговорили деякі  екологічні ситуації, які можуть відбутися  у будь-який час, адже ми всі діти планети, яка потребує нашої допомоги.

Учні вирішили, що першою і нагальною проблемою у місті  є стихійні сміттєзвалища та забруднення повітря.

На завершення заходу  школярі переглянули відеофільм «ОГРОМНОЕ тихоокеанское  мусорное пятно»                             

                  
                                

Сподіваємось, що подібні заходи -це ще один внесок в наше 

чисте майбутнє!

Немає коментарів:

Дописати коментар