вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Екоурок «Збережемо красу природи»



21  жовтня 2019р. бібліотекарі філії №12  відвідали своїх добрих друзів учнів 1-х класів гімназії №21.
          Нашою метою було навчити дітей  усвідомлювати  себе  частиною природи, формувати дбайливе ставлення до навколишнього світу.
        Краса  природи  без  квітів неможлива. Тому і вирішили ми поговорити з малечею про ці прекрасні рослини, їх неперевершену красу та  дбайливе ,бережне ставлення до них.
        Бібліотекар І.Маркіна в ігровій формі, демонструючи кольорові фотосвітлини , запропонувала школярам відгадати ,що це за рослина, її назву, і яку користь взагалі  квіти приносять нам, людям.
       
 Діти мали  можливість переглянути найцікавіші книги про рослини із фонду нашої бібліотеки. Першачкам дуже сподобалася книжка «Пізнай себе у квітці» бо знаючи свій день народження, можна було визначити. яка ж ти квітка?

Виявилося, що квітка - це уособленння характеру людини, і почути про себе  і свій  характер, не відмовився ніхто,навіть вчителі.
   
На завершення уроку нас обєднала спільна думка,що оберігати природу треба нам усім разом. І кожен з нас навіть маленький школярик, може чимало зробити, зберігаючи прекрасний світ природи, її неповторну красу.

     

Немає коментарів:

Дописати коментар