понеділок, 11 червня 2018 р.

Не зачиняйте вікна - на дворі літо!

Я не дуже люблю фантастику. Особливо сучасну. Якось вона агресивна, занадто бойова: усі підкорюють інші світи, наче своя земля уже і не потрібна…. Проте у американського письменника-фантаста Рея Бредбері у романі “Кульбабове вино“ є чудове місце “Як добре літним вечором сидіти на веранді, як легко і спокійно; от якщо б цей вечір ніколи не кінчився!“. Мабуть краще і не скажеш. Прийшло довгоочікуване літо, а з ним і канікули.



 Перегляд, що ми організували для наших читачів має таку дещо романтичну назву “Заглядають у вікно літо і канікули“. Перегляд вийшов, на мою думку, дуже по-літньому гарний. Це дякуючи чудовій художниці з прекрасним відчуттям кольору, нашій Наталії Юріївні. Хотілось би влітку поменше повчань дітям, а все ж таки вирішили викласти знамениті поради вчителя із італійського містечка Фермо, Чезаре Кота. Вони варті того, щоб саме влітку скористатися ними. “Хто не читав - то раджу почитайте!“.

 Тільки в дитинстві і юності людина сприймає оточуючий світ, як прекрасну країну, намагаючись принести у цей світ красу, зроблену власноруч.

    Ми досить часто влаштовуємо виставки, на яких діти показують свої талановиті вироби. Скільки всього вони вміють! Виставка носить назву “Пробуємо! Вчимося! Вміємо!“, мабуть її можна було б назвати “Приходьте - навчимо“. Роботи зроблені з такою душею, з таким умінням. Дивишся і серце радіє. Є на нашій землі талановиті діти, отже є у нас і майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар