четвер, 6 липня 2017 р.

Оновили Куточок маленького українця та представили нові книжкові виставки

Літо з книгою триває. У своєму перебігу ця чудова пора вже в липень завернула – а юних відвідувачів у бібліотеці-філії для дітей №12 не стало менше. Діти поспішають сюди вже зранку – хто за книгами і журналами, а хто – до комп’ютерів…
Недавно увазі користувачів бібліотекарі представили нові різнопланові виставки.
На виставці художньої літератури для дітей під назвою «По хвилях летить білопарусний бриг в країну нечитаних книг» можна знайти популярні класичні твори всім знайомих авторів: «Чарівник Смарагдового міста» Олександра Волкова, «Лессі повертається додому» Еріка Найта, «Все як слід» Едуарда Успенського, «Мері Поппінс» Памели Треверс та інші.


Виставка під назвою «Бо є держава наша – Україна, і є її невтрачений народ» присвячена і Дню Конституції України, який щойно відсвяткували, і Дню Незалежності України, який попереду. У розділах «Ми славного козацтва вільні діти», «Як ми боролись за свою державу» та «Щоб жити, як вільні народи живуть» представлені книги історичного й патріотичного змісту.

Патріотизму вчить дітей і література, виставлена в Куточку маленького українця «Моя країна – Україна». Це постійно діючий куточок, але зараз його повністю оновили, оформленню надали яскравості, представили ще не читані багатьма книжки: у бібліотеці з’явилася нова література.

Перед читачами постають образи героїв минулого і сьогодення.

Куточок має чотири розділи. Останній, четвертий розділ присвячений саме полтавцям.

Немає коментарів:

Дописати коментар